Så billigt kan en hulmursisolering gøres

En af de mest populære energirenoveringer hos landets husejere er en hulmursisolering. Men hvad er gevinsten, prisen, besparelsen og hvilket tilskud kan man få, når man isolerer hulmuren. Se, hvor billigt du kan isolere din hulmur.

OBS denne artikel er fra 2013. Vi har lavet en opdateret guide til isoleringsarbejde A-Å, som du finder her: Alt om isolering.

Flere og flere boligejere med ældre huse får isoleret hulmuren, fordi det er en af de typer energirenoveringer, hvor der er en stor gevinst – økonomisk og komfortmæssigt – hvilket gør en hulmursisolering til en perfekt energirenovering. Men hvor perfekt er den, og hvordan hænger økonomien sammen, når man får isoleret sin hulmur?

Regneeksempel på hulmursisolering:

Hus på 120 kvm. med en tom hulmur på 70 kvm., hvor 90 mm isolering sprøjtes ind.

Investering10.850 kr. inkl. moms. Besparelse på 101 kilowatt om året pr. kvadratmeter = 5.500 kr. i årlig varmebesparelse ved naturgas.
Energitilskud2.000 kr.
Materialer3.000 kr.
Arbejdsløn7.850 kr.
Håndværkerfradrag2.616 kr.
Endelig pris6.234 kr.
Tilbagebetalingstid1,1 år
Levetid40 år
Årlig besparelse5.500 kr.

Kilde: Papiruld Danmark A/S, Teknologisk Institut, HMN Naturgas.

Du kan læse mere om prisen for at hulmursisolere og hvad hulmursisolering koster per m2 her på vores sider.

Stil et spørgsmål

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 kommentarer

AvatarMaria Carlsen

Hej Nils,
Tak for din henvendelse.
Hvis du ønsker en pris på din opgave, så vil jeg anbefale dig at indsende din opgave via vores formular: https://www.energihjem.dk/tilbud/ – så vil du få tre tilbud på din hulmursisolering fra vores netværk af isolatører.
/Maria – Energihjem.dk

AvatarLars risager

130 m2 hus fra 60erne.
Ca 90 m2 uden hulmursisolering Og ca 40m2 efterisolering.
Ring genre paa 23461941.
Kh Lars Risager

AvatarToke Joensen

Hej Lars
Hvis du er interesseret i at få tilbud på hulmursisolering eller en anden håndværkeropgave, har vi en formular til formålet her: https://www.energihjem.dk/tilbud/ Hvis du udfylder og indsender formularen vil du modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.
/Toke – Energihjem.dk

Har et hus i Tim 6980.
Huset er på 155 kvadratmeter. Hvad vil det koste at få hulmursisoleret?

AvatarToke Joensen

Hej Martin
Først og fremmest – rigtig god ide med en hulmursisolering. Generelt er hulmursisoleringer en isoleringsopgave i den “billigere” ende, og kan ofte tjene sig selv hjem relativt hurtigt i sparet varmeforbrug. Hvad prisen angår kan du med fordel prøve at indsende opgaven på vores formular, og få 3 gratis og uforpligtende tilbud på opgaven. Derved kan du også være sikker på, at du får et reelt billede af prisen på opgaven, da du får et sammenligningsgrundlag. Formularen finder du her: https://www.energihjem.dk/tilbud/
/Toke – Energihjem.dk

Viser 0 af 6 kommentarer