Om Energihjem.dk

Energihjem.dk er portalen for husejeren, der ønsker at energirenovere eller klimatilpasse boligen!

Hos Energihjem.dk tror vi på, at vi alle har et ansvar for den grønne omstilling, og at vi som boligejere spiller en afgørende rolle, når det kommer til energirenovering. Derfor vil vi gøre vejen mod en mere energirigtig og klimasikret bolig nem at overskue. På Energihjem.dk samler vi alt viden om energirenoveringer ét sted. Og det er der brug for: 40 procent af hele Danmarks energiforbrug kommer nemlig fra vores boliger – og derfor drømmer vi om at inspirere og hjælpe alle danske boligejere til at renovere grønt. 

Vi tager husejeren i hånden, så du nemt kan finde relevant viden om energirenoveringer fra A-Å og læse om, hvilke tilskudsmuligheder, du kan søge. I vores energiberegner skal du nemlig blot indtaste din adresse, og så bliver du præsenteret for de energirenoveringer, der er rentable for dig at udføre ud fra din energimærkerapport.

Beregneren viser også prisen på renoveringerne, din årlige besparelse samt den potentielle værdistigning energirenoveringerne giver dit hus. Vi synes nemlig det ville være ærgerligt, hvis du går glip af en lavere varmeregning, øget komfort og et sundere indeklima, som blot er nogle af gevinsterne ved at energirenovere. 

Et knudepunkt for energirenovering

Energihjem.dk er en del af 3byggetilbud.dk, som er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. Det betyder, at vi udover viden og inspiration også kan hjælpe dig med at få uforpligtende tilbud fra håndværkere på netop dit projekt.

Samtidig har vi indgået et finansielt partnerskab med Danske Bank, som kan hjælpe dig godt på vej, hvis du skal bruge finansiering til de grønne boligforbedringer.

Om samarbejdet med Danske Bank

Danske Bank A/S’ samarbejde med Energihjem.dk består alene i at yde finansiel bistand til Energihjem.dk og bidrage med finansiel viden i forbindelse med finansiering af bolig- og energiforbedringer.

Energihjem.dk er eneansvarlig for hjemmesiden og dens indhold.


Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

– det udkommer cirka 6 gange årligt og indeholder nyheder, guides og viden om energirenoveringer samt klimatilpasning. Læs mere om nyhedsbrevet og se tidligere udgivelser her.


Pressehenvendelser

Hos Energihjem.dk er vi altid behjælpelige, hvis du har presserelaterede henvendelser, ønsker konkrete cases, viden eller udtalelser om energirenovering og klimatilpasning.

Som en del af 3byggetilbud.dk har vi tæt kontakt til anlægs- og byggesektoren, da vi også formidler bygge- og renoveringsopgaver til landets boligejere. Vi beskæftiger os med tendenser og udviklingen inden for byggebranchen – både på brancheniveau og politisk plan.

Maria Carlsen

Pressekontakt

Maria Carlsen
Kommunikationsansvarlig hos Energihjem.dk

Telefon: 26740636
Email: mac@3byggetilbud.dk