Find dit energimærkenummer

Indtast din adresse i Energihjem.dks online værktøj, så viser vi dig energimærkenummeret på adressen. Når du skal ansøge om Energistyrelsens tilskudspulje er det nemlig påkrævet, at du oplyser dit energimærkenummer.

OBS: Den 16.06.2021 kom en ny melding fra Energistyrelsen om, at det kun er boliger med energimærke E. F og G, der kan søge tilskud til vinduer og isolering.

Som noget nyt skal du have et gyldigt energimærke på hånden, når du ansøger om Bygningspuljen – også kaldet Energistyrelsens tilskudspulje. Den eneste energiforbedring, du ikke skal bruge et gyldigt energimærke til at søge om, er konvertering til en varmepumpe. Find dit energimærkenummer i vores værktøj og bliv klogere på energimærkerapporten her.

Hvor finder jeg mit energimærkenummer?

Rapport
×

Øv, det ser ud til, at der ikke er registreret et gyldigt energimærke på adressen.

Ønsker du et energimærke eller vil du læse mere om, hvad det koster? Så tryk her:

Få et energimærke
×

Her er dit energimærkenummer

Værsgo! Her ser du energimærkenummeret på den indtastede adresse. Vi fandt også din energimærkerapport.

Helt konkret skal du i ansøgningsprocessen til energitilskuddet oplyse dit energimærkenummer, så Energistyrelsen kan trække teknisk data om de forskellige bygningsdele og konstruktioner, der bruges som udgangspunkt for ansøgningen. Energimærkenummeret finder du på forsiden af din energimærkerapport. Og er din energimærkerapport – ligesom mange andres – gemt godt væk et sted i skuffen eller måske i en computermappe, guderne ved hvor, så bare rolig. I det ovenstående værktøj kan du nemlig nemt slå det op.

Hvis jeg ikke har et energimærke?

Har du ikke en gyldig energimærkerapport udarbejdet efter oktober 2012 – og ønsker du at søge puljen – så anbefales det, at du kommer hurtigt ud af starthullet. Den sidste tilskudspulje i efteråret 2020 var nemlig opbrugt efter blot få dage.

Da sidste tilskudspulje var aktiv oplevede vi en stigning på 500 % i antallet af forepørgsler på energimærker, det handler derfor om at være hurtigt ude, hvis du skal være klar til at søge om tilskuddet, når næste pulje åbner.

Hos Energihjem.dk kan vi også hjælpe dig med uforpligtende tilbud på energimærkerapporten. Blot indsend din forespørgsel nedenfor og så hjælper vi dig godt på vej.

Indhent 3 konkrete tilbud

på dit energirenoveringsprojekt

Få tilskud til energimærkningen

Du kan faktisk få tilskud til selve energimærkerapporten, når du anvender det til at søge om tilskud til energirenoveringer. Energimærket skal altså udarbejdes før der søges om tilskud, men vær opmærksom på, at startdatoen for energimærkningens gyldighedsperiode maksimalt må være 6 måneder før der første gang søges om tilsagn om tilskud.

Tilskudssatserne til energimærkning:

  • Ved tilskud til et energiforbedringsprojekt på 5.000-9.999 kr. kan der ydes et tilskud på 3.000 kr. til energimærkning.
  • Med et beløb på 10.000-14.999 kr. kan der ydes tilskud på 2.000 kr. til energimærkning af bygninger.
  • Med et beløbe på 15.000-19.999 kr. kan der ydes et tilskud på 1.000 kr. til energimærkning.

Stil et spørgsmål

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *