Isolering af krybekælder

Det kan betale sig at foretage krybekælderisolering i dit hus. Krybekælderisolering giver et tørt og varmt hus. Det øger husets værdi og forlænger dets levetid. Vælg den form for krybekælderisolering, der passer til dit hus og din pengepung.

OBS: Vi har lavet en opdateret guide til isoleringsarbejde A-Å, som du finder her: Alt om isolering. Her kan du også læse om aktuelle tilskuds- og fradragsmuligheder for isoleringsarbejdet.

Det er en god investering at foretage isolering af krybekælderen. Hvis din bolig er fugtig eller det krybekælderen afkøler hele huset nedefra, er der stor risiko for, at der opstår fugt i huset. Hvis huset er fugtigt risikerer du, at der går råd og svamp i træværket. Derfor forlænger krybekælderisolering husets levetid betragteligt og forøger husets værdi.

Krybekælderisolering kan aflæses på varmeregningen

Når dit hus er godt isoleret og det ikke trækker op fra din krybekælder, sparer du hurtigt mange penge på varmeregningen. Det kan mærkes i budgettet – både dit personlige og i miljøregnskabet. Når du sparer på energien, sparer du miljøet for CO2.

Krybekælderisolering giver et bedre indeklima

Det er ikke sundt at leve i et fugtigt hus. Krybekælderen kan om vinteren være så kold, at gulvet i beboelsen bliver stærkt afkølet nedefra. Det gælder ikke om at stoppe ventilationshullerne i soklen – så risikerer du bare fugtskader på huset. Fugtskader giver et usundt indeklima og mange gener for husets beboere.

Krybekælderisolering kan gøres på flere måder

Isoleringsmåtter:

Isolering af gulvet nedefra med isoleringsmåtter, så den kolde kælderluft får lov at passere gennem kælderen under isoleringen hele vinteren. Derved forbliver kælderen tør og sund.

Terrændæk:

Man kan etablere et terrændæk, der fylder krybekælderen helt ud. Denne form for krybekælderisolering cementerer fugten væk, men er samtidig en dyr løsning.

Isoleringsgranulat i hele krybekælderen:

Man kan få blæst isoleringsgranulat ind i hele krybekælderen. Der er dog en risiko for at opstigende grundfugt kan give svampeskader i huset.

Få tilbud

Hvis du overvejer at foretage krybekælderisolering, så formidler vi gerne nogle tilbud til dig. Vi samarbejder med professionelle isolatører, der gerne giver deres tilbud på din krybekælderisolering. Indsend din opgave, så modtager du flere tilbud indenfor få dage.

Indhent 3 konkrete tilbud

på dit energirenoveringsprojekt

Stil et spørgsmål

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *