Isolering med granulat

Isolering ved hjælp af granulat er en hurtig løsning. Det tager ikke mere end en enkelt dag at få blæst granulat ind i vægge eller loft, og det virker både vandafvisende og brandhæmmende.

OBS: Vi har lavet en opdateret guide til isoleringsarbejde A-Å, som du finder her: Alt om isolering. Her kan du også læse om aktuelle tilskuds- og fradragsmuligheder for isoleringsarbejdet.

Isoleringsgranulat er et energivenligt produkt, som er brandhæmmende og vandafvisende. Disse egenskaber gør det anvendeligt til hulmursisolering, isolering af flade tage, skunke og lofter, idet man samtidigt brandisolerer og får et bedre indeklima.

Granulatet blæses ind

Alle ovenstående energibesparende isoleringsmaterialer kan blæses ind de fleste steder, så man undgår store renoveringsopgaver efter hulmursisoleringen, og i de fleste tilfælde kan isoleringen klares i løbet af en dag. Dermed får dit hus hurtigt en tæt og energivenlig isolering.

Forskellige former for granulat

Der findes forskellige former for granulat isolering, da du både kan hulmursisolere med papirisolering, stenuld, glasuld og flamingokugler. Fælles for materialerne er, at de leder varmen dårligt og er modstandsdygtige over for fugt.

Udfylder alle sprækker

Isolering med granulat – indblæsning – er en god løsning, da materialet lægger sig i alle sprækker og revner, mens det fylder hulrum og skæve vinkler og former op. Isoleringen bliver derved en sammenhængende flade uden samlinger og uden kuldebroer.

Fordel ved granulatisolering

Fordelen ved isolering med granulat er, at man undgår kuldebroer, som ofte opstår ved isolering med almindelig isoleringsmateriale i måtter. Granulatisolering ligger sig helt ud i alle revner og sprækker og slutter derfor helt tæt.

Stil et spørgsmål

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 kommentarer

AvatarHelle Mathiasen

Vi har et orangeri, hvor vi gerne vil isolere med brandhæmmende og vandskyende granulat.
Har I et forslag dertil?

Nicole MikkelsenNicole Mikkelsen

Hej Helle
Mange tak for din henvendelse. Vi sidder desværre ikke som uddannede isolatører hos Energihjem.dk. Derfor foreslår jeg, at du kontakter en professionel isolatør for at få et korrekt, fagligt besyv på dit projekt. Du kan eventuelt finde en isolatør i dit område på vores søsterportal 3byggetilbud.dk her: https://www.3byggetilbud.dk/leverandoerer/alle/.
Du ønskes en god dag,
Nicole – Energihjem.dk

Viser 0 af 9 kommentarer

Vis flere kommentarer