Har du bestilt din isolatør?

Fra september og frem er det højsæson for at isolere boligen. Hulmure, lofter, endegavle og gulve bliver kolde, og så skal der isoleres. Men mange glemmer at få bestilt isolatøren i tide, og så kan man risikere at skulle leve med kulden, indtil isolatøren har hul i kalenderen. Derfor kan det være en god idé allerede nu at få bestilt et isoleringsfirma, selv om opgaven måske først skal udføres i september eller oktober.

Sommeren er på hæld, og vi er på vej ind i efteråret og vintermånederne, hvilket også er højsæson for isoleringsopgaver, der er en af de hyppigste opgaver i vinterhalvåret, simpelthen fordi kulden banker på. Typisk er det sådan, at når temperaturerne falder og kulden begynder at sive ind gennem vinduessprækker og op gennem gulvet, går man i gang med at isolere. 2013 vil formentlig ikke blive en undtagelse.

Vi nærmer os højsæsonen for isolering

Men hvad mange boligejere måske ikke overvejer, er at få bestilt isolatøren i god tid. Lige nu nyder vi det sidste af sommeren, temperaturerne er fortsat på omkring 20 grader og vi forsøger desperat at bilde os ind, at der er lang tid til efteråret, selv om vi godt ved, at vi lyver for os selv.

Om få uger går vi ind i efteråret, og så begynder landets isoleringsfirmaer at få travlt. Ved du allerede nu, at du for eksempel skal have isoleret dit loft, din hulmur eller har du andre isoleringsopgaver, så er der god grund til allerede nu at finde en isolatør, der kan udføre din opgave i efteråret eller vinteren. Dermed sikrer du dig, at du får isoleret din bolig, inden det bliver alt for koldt.

Energihjem.dk kan hjælpe dig

Hvordan finder du så den rette isolatør? Først og fremmest bør du overveje, hvilken form for isoleringsmateriale, du ønsker, og hvad der er den bedste løsning til din isoleringsopgave. Her kan Energihjem.dk hjælpe dig fra start til slut.

Energihjem.dk samarbejder med en række kvalificerede isolatører, der dækker hele Danmark. Send din opgave ind til Energihjem.dk, så behandler vi opgaven og sender den i udbud blandt udvalgte leverandører, der tager kontakt til dig. Herefter kan du frit vælge blandt tilbuddene og vælge det tilbud, der passer bedst til dig.

Indsend din opgave på Energihjem.dk.

Stil et spørgsmål

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *