Energihjem.dk stopper med at give forhåndsgodkendelser til tilskud

Pr. 1. januar 2018 forhåndsgodkender Energihjem.dk ikke længere til energitilskud. Har du søgt forhåndsgodkendelse i 2016 og 2017 har du dog stadig mulighed for at søge tilskud hos portalen. Læs mere her.

OPDATERING: I efteråret 2020 blev denne tilskudsordning erstattet af en ny tilskudspulje, administreret af Energistyrelsen. Her er det igen muligt for boligejere at opnå tilskud til isolering, varmepumper og mekanisk ventilation og så er der tilskud til energimærkning. Læs mere om energitilskuddet 2020-2026 her.

Energihjem.dk afvikler nu forhåndsgodkendelsen til energitilskud, da portalen ikke længere har de fornødne ressourcer til det administrative arbejde, der ligger bag alle godkendelserne. Det betyder, at der pr. den 1. januar 2018 ikke længere vil være mulighed for at ansøge om energitilskud gennem Energihjem.dk.

Hvad gør jeg, hvis jeg allerede har en forhåndsgodkendelse?

Alle som har oprettet en sag og fået en forhåndsgodkendelse i 2016 og 2017 har stadig mulighed for at søge tilskud gennem Energihjem.dk. Det er alle ansøgninger modtaget efter den 31. december 2017, som portalen ikke længere administrer.

Hvor kan jeg så søge om energitilskud henne?

Energihjem.dk har lavet en liste over de energiselskaber, der stadig giver tilskud til energirenoveringer. Søger du energitilskud henvises til at tage kontakt til et af disse selskaber.

Husk at indsende dokumentation i løbet af 2018, da energitilskuddet afvikles fuldstændigt med udgangen af år 2018.

Stil et spørgsmål

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *