Varmepumper i høj kvalitet fra Vaillant A/S

Vaillant A/S – eksperter i varmepumper

Hos Vaillant A/S er vi eksperter i varmepumper – og mere præcist varmepumper, der er specielt fremstillet til det danske klima. En Vaillant-varmepumpe er en sikker, energieffektiv varmepumpe af høj, høj kvalitet. Vi tilbyder nogle af mest lydløse varmepumper på markedet, så vil du være sikker på, at din nye varmepumpe ikke støjer, er en Vaillant-varmepumpe et trygt valg.

Vi har i vores portefølje et hav af varmepumper, så du kan frit vælge mellem flere – det er bare om at finde én heriblandt, der opfylder dine behov og krav. Om du har et lille eller stort varmebehov, har Vaillant A/S varmepumpen til dig.

Varmepumper til det nordiske klima

Vaillant A/S’ varmepumper er miljøvenlige og af høj kvalitet. Vores varmepumper er fremstillet i Europa og som sagt tilpasset det danske, samt nordiske, klima. Hertil er de gennemtestet på flere forskellige måder, der skal sikre, at de scorer toppoint, herunder på holdbarhed og strømforbrug

Vores varmepumper er perfekte uagtet om du skal bygge nyt hus, eller modernisere din bolig. Vælger du vores varmepumpe får du en så energieffektiv varmepumpe som mulig, der sikrer dig varmekomfort, samt stor besparelse på varmebudgettet.

Blandt de mest lydløse varmepumper på markedet

Vi erfarer, at en del boligejere, der skal til at købe en varmepumpe, frygter, at den støjer. Og det gør nogle varmepumper – men ikke alle, og slet ikke vores varmepumper. Vaillant A/S har nemlig nogle af de mest lydløse varmepumper på markedet. Vores nye teknologi, aroTHERM plus, gør vores varmepumpe noget nær lydløs. Den er faktisk så stille, at du skal helt tæt på for at kunne høre den køre.

Høj nyttevirkning og høj komfort

Vaillant A/S er synonym med høj kvalitet. Vores varmepumper har alle en høj nyttevirkning, så med en Vaillant A/S varmepumpe får du en ekstremt energieffektiv varmeløsning.

Vil du spare penge på varmeregningen og samtidig bidrage til den grønne omstilling, er det oplagt at skifte til en af vores varmepumpe. Vi benytter en særlig type kølemiddel, der gør, at vores varmepumper adskiller sig fra flere andre på markedet. Denne nye type kølemiddel gør vores varmepumpe mere energieffektiv.

Få et skræddersyet tilbud

Er du interesseret i en Vaillant A/S varmepumpe, kan du via vores hjemmeside komme i kontakt med en lokal forhandler af vores varmepumper, der kan udarbejde et skræddersyet tilbud til dig, tilpasset efter din boligs behov.

Skal I have en varmepumpe i højeste kvalitet?

Vores mange års erfaring fra branchen er din garanti for den bedste rådgivning og service – og vi er med hele vejen.