Transportfirma satser grønt

Green Xpress vil sikre mindre CO2-udledning ved levering af pakker og kurerpost. Miljøvenlige elbiler er hjørnestenen i det nye forretningskoncept.

Danskerne vil fremover kunne sende pakker og kurerpost rundt med elbiler. Det er det nystartede transportfirma Green Xpress, der vil tilbyde mindre CO2-udledende transport og kurerservice gennem et nyt forretningskoncept.

Green Xpress, der er et datterselskab af Mini Trans A/S, indgår fra start et samarbejde med Better Place Denmark, der skal sikre, at elbilerne oplades pålideligt og intelligent. Med initiativet indtager elbilerne en del af transportområdet, der ellers har været forbeholdt benzin- og dieselbiler.

– Transport er desværre en af de store CO2-udledere. Vi ønsker at tage det ansvar på os og gøre, hvad vi kan for at gøre en forskel. Vi tror på, at mange privatkunder og virksomheder vil efterspørge en konkurrencedygtig service, der ikke belaster vores klima, siger Lewis Todd, der er afdelingsleder i Green Xpress.

Støtte til et bedre miljø

Udover aftalen med Better Place Denmark har Green Xpress også lavet et samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening. Det fungerer på den måde, at Green Xpress giver en del af omsætningen i støtte til Danmarks Naturfredningsforening. Ingen transport er 100 procent CO2-neutral, derfor vil Green Xpress gennem støtten bakke op om Danmarks Naturfredningsforenings arbejde for en rig natur og et bedre miljø. Det er et initiativ, der falder i god jord hos foreningen.

“Fremtidens biler kører på el, og på vejen hertil er hybridbiler en god midtvejsløsning. Vi håber, at rigtig mange bilfirmaer vil følge Green Xpress’ eksempel og er glade for, at Green Xpress vælger at bruge en del af deres omsætning til at støtte vores arbejde.”

– René la Cour Sell,
direktør i Danmarks Naturfredningsforening.

Green Xpress har desuden planer om, i samarbejde med Better Place Denmark og deres partnere, at sammensætte en attraktiv elbil-pakke for interesserede medarbejdere og vognmænd tilknyttet Mini Trans og Green Xpress. Pakken skal blandt andet indeholde valget mellem forskellige elbil-modeller, et Better Place abonnement, forsikring og et tilbud på finansiering.

Stil et spørgsmål

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *