Sidste udkald for udendørsarbejde

Sommeren er på hæld og det samme er udendørsarbejdet. Står du over for at skulle have nye vinduer, en ny indkørsel eller udført et stykke anlægsarbejde, er det ved at være tid, inden frosten sætter ind.

Vinduer og havearbejde er populære opgaver i sommerhalvåret, og selv om kalenderen stadig siger sommer, varer det ikke længe, inden at vejret sætter sine begrænsninger i forhold til at udføre diverse sommeropgaver.

Sidste chance for havearbejde

Anlægsarbejde har sine naturlige begrænsninger. Når frosten sætter ind og jorden og græsset ikke er til at arbejde med, er det slut med havearbejdet. Derfor er det nu, anlægsfirmaet skal bestilles, hvis man skal have lavet noget have-, anlægs- eller brolægningsarbejde inden vinteren. Dermed er disse projekter også lavet inden foråret.

Fugen hærder ikke

Mht. vinduer er der flere problematikker i forhold til at indsætte vinduer i vintermånederne, og derfor er det nu, vinduesopgaven skal bestilles. Problemet er ofte, at fugen ikke vil hærde, når temperaturen er under fem grader, hvilket sætter sine begrænsninger i forhold til at indsætte vinduer.

Derudover synes mange husejere, at det ikke er så rart at skifte vinduer, når det er koldt, da varmen så fosser ud og kulden kommer ind i boligen, samtidig med at det blæser og regner udenfor.

Bestil nu

Dette betyder, at det et nu, man skal bestille leverandøren til sine nye vinduer. Venter man først til september eller oktober, risikerer man at komme ind i vintermånederne, da det tager omkring en måned at producere vinduer til et almindeligt parcelhus. Bestiller du nu, kan du stadig nå det, inden frosten for alvor kommer.

Skal du have nye vinduer eller udført en udendørsopgave, kan du gratis indsende din opgave på Energihjem.dk, hvorefter du ufopligtende modtager tre tilbud.

Stil et spørgsmål

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer

Jeg leder et projekt i Israel jeg skal bruge et pristilbud pa energivinduer til 10 huse. Er det bedste træ-alu vinduer og altandore, og hvilke firmaer findes? Danske eller udenlandske firmaer?

AvatarJohnny Krogsgård

Hej Bente, tak for din kommentar det lyder som et spændende projekt. Vi har udelukkende danske virksomheder med på energihjem.dk, men jeg er sikker på, at der også er nogle af dem som kan hjælpe dig. Jeg vil derfor anbefale dig, at indsende din opgave til os, så vil du blive kontaktet af 3 leverandører som kan hjælpe dig.

Indsend din opgave hér: https://www.energihjem.dk/tilbud/

Viser 0 af 2 kommentarer