Oplad din mobil på cyklen

Nu kan du få mere strøm på mobiltelefonen ved at cykle en tur. En ny oplader, som du sætter på cyklen, giver nemlig strøm, når du træder i pedalerne.

Nu kan du selv producere den strøm, som din mobiltelefon bruger. Ved hjælp af en ny løsning, som du sætter på din cykel, kan du nemlig oplade din mobiltelefon eller iPod, når du cykler. Det skriver Ekstra Bladet.

I gamle dage var dynamolygten en ny og smart løsning. Nu er den idé blevet taget lidt længere ud, og ved hjælp af en mindre installation på din cykel, kan du altså nu oplade mobilen ved blot at træde løs i pedalerne.

– Man har jo fundet ud af, at der er et marked for den her slags produkter, og det er en god ting, at flere er villige til at købe produkter med et miljø-perspektiv, siger Jacob Sørensen fra Informationscenter for Miljø og Sundhed til ekstrabladet.dk.

Nedgang i strømspild
Det er firmaet pedalpower.com, der tilbyder den miljøvenlige oplader, og udover den åbenlyse gevinst, der er ved selv at skabe strømmen, når man er på farten, kan det også medføre en nedgang i strømspildet.

“Hvis man er typen, der glemmer at slukke kontakten, når mobilen ikke er til opladning mere, så kan dette være et alternativ. Det er nemlig, når man glemmer at slukke kontakten, at en masse energi bliver spildt,” siger Jacob Sørensen til ekstrabladet.dk.

Man kan også oplade for eksempel GPS, digitalkamera eller genopladelige batterier med udstyret fra Pedalpower.com.

Stil et spørgsmål

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer

AvatarKarin Monrad Mørck

Hvor kan jeg anskaffe en lader til min mobil, altså oplade via cyklen

Michelle NielsenMichelle Nielsen

Hej Karin

Mange tak for dit spørgsmål. Jeg kan se, at artiklen er fra 2009. Jeg tør derfor ikke sige, om der stadig er oplade-løsninger til cyklen på det danske marked.

De bedste hilsner,
Michelle / Energihjem.dk

Viser 0 af 2 kommentarer