Gratis Webinar: Er der økonomi i energiforbedringer?

Danske Bank afholder et gratis webinar torsdag den. 26. november kl. 17.30-18.00. Her får du fagfolkenes bedste råd til at komme i gang med energirenoveringerne – og Energihjem.dk er naturligvis også med.

Hvordan kan du bedst kombinere boligdrømmene med energiforbedringer, og er det god økonomi i at renovere grønt? Det og meget andet får du svar på i Danske Banks blot 30-minutters webinar.

Webinaret afholdes online den 26. november kl. 17.30-18.00
– og det er gratis at deltage.

Tilmeld dig webinaret her:

På webinaret møder du Danske Banks boligchef Lasse Nygaard, den erfarne bygningsrådgiver og økonom i Danske Bank Louise Aggerstrøm og så er Nynne Pihl Groth fra Energihjem.dk også med for at tale om blandt andet tilskud og fradrag.

Webinaret giver dig:

  • Inspiration til boligforbedringer med en grøn vinkel
  • Gode råd om, hvordan du kombinerer energiforbedringer med f.eks. et nyt køkken
  • Overblik over økonomien i energiforbedringer
  • Indsigt i mulighederne for tilskud, fradrag og særlige lån til energiforbedringer

Tilmeld dig webinaret her:

Spørg eksperterne i en live-chat

Undervejs i webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål til emnerne og til eksperterne. Vågner du op næste dag og tænker: “Øv, der var noget jeg ikke fik spurgt ind til”, så bare rolig. Som opfølgning på webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne via Danske Banks live-chat, som foregår fredag den 27. november kl. 11.00 – 12.00.

Du logger på live-chatten om fredagen her.

Se webinaret efterfølgende

Er det ikke muligt for dig at deltage i webinaret torsdag den 26. november 2020 kl. 17.30-18.00, skal du ikke snydes. Vi opdaterer nemlig denne side med videoen fra webinaret efterfølgende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *