Grøn boligkontrakt til boligejere

Regeringen ønsker at gøre det nemmere at komme i gang med at energirenovere sin bolig. Derfor har man igangsat One Stop Energi, der er et tilbud til boligejere om at komme i gang med en energirenovering.

Flere og flere energirenoverer deres bolig i takt med, at olie- og energipriserne stiger. Der bliver i stigende grad investeret i jordvarme, solceller, lavenergivinduer, isoleringer og varmepumper. Alt sammen energirenoveringer, der er med til at sænke energiforbruget i boligen.

Stort potentiale

Men der er fortsat lang vej for landets boligejere. Potentialet for at energirenovere er stort, og mange mangler stadig at komme i gang med at energirenovere 70’er-huset eller villaen fra 1920’erne.

Hjælp til at komme i gang

Den grønne boligkontrakt betyder, at man får et samlet overblik over sin energirenoveringsopgave. Alt fra valg af materialer til besparelse, fra finansiering til udarbejdelse af det færdige projekt. Boligejeren får altså hjælp til at komme i gang og få færdiggjort sin energirenovering.

Formålet med en grøn boligkontrakt er at motivere flere boligejere til at kaste sig over energirenoveringer, hvilket er med til at sænke det private energiforbrug men også det samlede energiudslip blandt landets boligejere.

Hvad er en ”Grøn Boligkontrakt”

  • Ét tilbud til private boligejere
  • Få et overblik over, hvor du kan energirenovere din bolig
  • Find ud af, hvilken energirenovering, der er bedst til dit hjem
  • Få styr på finansieringen
  • Et færdigudarbejdet projekt

Stil et spørgsmål

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *