Spar op til 5.000 kroner og få et sundere indeklima med ventilation

Udover en stor besparelse på varmeregningen er det vigtigste argument for god boligventilation øget velvære og bedre sundhed. Mange boligejere glemmer nemlig denne del. Få gode råd til at spotte, om indeklimaet er dårligt, og hvordan du kommer videre med eksperterne fra VILEA ApS.

Annonceret indhold

Hos VILEA ApS er de specialister i ventilationsanlæg til de danske boligejere. Med de stigende varmepriser, mere hjemmearbejde og fokus på mental og fysisk sundhed er et ventilation med varmegenvinding mere aktuelt end nogensinde før. Vi dykker ned i ventilationsuniverset med specialisterne og besvarer de typiske spørgsmål om ventilation.

Der er penge at spare

Der er store gevinster i forhold til at spare penge på varmeregningen, hvis du anskaffer dig et ventilationsanlæg med varmegenvinding. Faktisk er besparelsen ganske stor, understreger indehaveren Caspar Stengade fra VILEA ApS.

”Du kan spare op mod mellem 3-5.000 kroner på varmeregningen med et godt ventilationsanlæg alt efter husstandens forbrug. Nu kan du endda spare mere, da vi er i en situation, hvor varme er dyrere end nogensinde før. Læg dertil, at en besparelse nærmest er dobbelt så stor som en indtjening, da du ikke skal betale skat af det.”

– Indehaver Caspar Stengade, VILEA ApS

Vil du vide, hvor meget du kan spare?

Så kan VILEA ApS udregne netop dit forbrug og dine mulige besparelser ganske uforpligtende.

Et sundt indeklima er undervurderet

Indeklimaet står højt på agendaen, når vi taler arbejdsplads, skoler og sågar i bilen. Men dét sted du opholder dig mest, nemlig i boligen, er der mange boligejere, som nedprioriterer.

“Pollensæsonen er for alvor i gang, og her kan et ventilationsanlæg være til stor gavn for alle dem, der har allergi, astma eller bare irritation i forhold til partikler udefra. Det dårlige indeklima gør folk syge, og den øgede livskvalitet, som et ventilationsanlæg giver, overrasker mange,” siger indehaveren.

Faktisk viser undersøgelser, at 30 procent får en forringet livskvalitet, hvis indeklimaet er dårligt – og det vil VILEA ApS lave om på.

“Der er stort fokus på klimaet generelt, men vi skal være bedre til at snakke indeklima i de danske husstande også.”

– Indehaver Caspar Stengade, VILEA ApS

Er indeklimaet dårligt i mit hjem?

Hvor starter du så, hvis du går med tanker om at erhverve dig et ventilationsanlæg? Det gør Casper fra VILEA ApS os klogere på her.

“Vi kan komme ud og lave nogle fugt- og indeklimamålinger hos boligejeren og finde en skræddersyet løsning derfra. Der er dog også nogle typiske tegn, du som boligejer selv kan være opmærksom på, når vi taler dårligt indeklima,” forklarer indehaveren.

Typiske tegn på et dårligt indeklima

  • Der er vand eller dug i vinduerne og vindueskarmene
  • Du kan mærke, at luften er tung og dårlig
  • Du har irriteret øjne eller tørre slimhinder
  • Der kommer sorte prikker i vinduerne, som er tegn på skimmel

“Sundhed i dag er ikke kun fysisk, eller det vi spiser. Det er også mental sundhed – altså hvordan vi går og har det. Så vi anbefaler virkelig, at man i husstanden værner om det bæredygtige indemiljø, så man undgår skimmelsvampen og det dårlige indeklima,” slutter Caspar Stengade fra VILEA og opfordrer til, at man går i dialog med et ventilationsfirma, før skaden allerede er sket.

Kontakt VILEA ApS

Vil du vide mere om ventilation i boligen, eller søger du rådgivning i forhold til fugtforhold og optimalt indeklima, så kontakt VILEA ApS i dag.

Ring på 4141 0815 eller skriv til VILEA ApS på info@vilea.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.