Magasinet Energihjem

Tilmeld dig gratis her

Vidste du, at Energihjem.dk også står bag et gratis magasin? I Magasinet Energihjem sætter vi fokus på energirenoveringer og klimatilpasning hos de danske husejere og besøger lokale husejere, der selv har energirenoveret boligen.

I magasinet finder du også guides om alt fra energimærkning til tilskudsmulighederne og får tips til at reducere energiregningen og boligens CO2-aftryk. Magasinet inddrager også ekspertviden på området i brevkassesektionen.

Få magasinet i postkassen eller digitalt

Magasinet lander i postkassen hos 5.000 private husejere landet over, og dertil kommer alle dem, der modtager magasinet online. Magasinet udkommer to gange årligt (vinter og forår). Magasinet er på 64 sider, som naturligvis er trykt på FSC-certificeret genbrugspapir.

Du kan både få tilsendt magasinet direkte til din postkasse eller tilmelde dig den digitale version og læne dig tilbage og læse det på mobilen, din tablet eller computeren, når magasinet udkommer.

Hvordan ønsker du at modtaget magasinet?

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt redaktionen

Har du nogle gode idéer til indhold du savner, når det kommer til energirenovering og klimatilpasning i boligen eller en relevant case, så er du altid velkommen til at kontakte redaktionen på [email protected]

Har du spørgsmål til brevkassen?

I Magasinet Energihjem svarer panelet af brevkasse-eksperter på spørgsmål om alt fra isolering, energimærkning, lovgivning, økonomi og andre relevante energi- og klimaspørgsmål. Har du et spørgsmål, som du gerne vil have, at brevkasse-eksperterne tager op? Så send det til [email protected].

Er du annoncør?

Hvis du som virksomhed ønsker at annoncere i Magasinet Energihjem, kan du høre nærmere om mulighederne ved at kontakte os på telefon 7733 4000 eller ved at sende en mail til [email protected].

Magasinets målgruppe

Magasinet sendes ud til private husejere i hele landet, der allerede bor i hus med et dårligt energimærke (D-G). Samtidig sendes magasinet ud til nuværende og potentielle husejere, der er interesserede i klimasikring og ønsker en grønnere bolig.

Formater

Magasinet Energihjem er trykt på 100 % genbrugspapir, der også er FSC-certificeret. Informationer om magasinet:

  • Størrelse: 216 mm x 280 mm
  • Papir omslag: 250 g.
  • Papir indhold: 110 g.

Helside / Løs helside

Pris: 21.900,- / 19.900,-

En helside, som er en del af magasinet eller en helside, der ligger løst. Begge har tryk på én side.

Dobbelt helside

Pris: 34.900,-

Halvside bred

Pris: 16.900,-

Magasinet Energihjem Annnonce - Visitkort

Visitkort

Pris: 8.000,-

Visitkort med logo, beskrivelse af virksomheden (maks. 200 tegn), adresse, CVR og eventuelt web.

Deadlines – Magasinet Energihjem

Forårsudgave

Udkommer: 28.03.2021 og 30.03.2021
Indlevering af materialer til annoncer: 19.02.2021
Indlevering af færdige annoncer: 05.03.2021

Vinterudgave

Udkommer: 17.10.2021 0g 19.10.2021
Indlevering af materialer til annoncer: 03.09.2021
Indlevering af færdige annoncer: 24.09.2021

Husk 3 mm bleed + skæremærker på alle trykfiler, der bliver leveret til os.

Annoncer og annoncematerialer sendes til:

[email protected], samt din konsulent hos AB Gruppen A/S. Du kan også altid kontakte kommunikationsafdelingen på 7733 4006.

Fold ud